nincs címe. nem szorul rá.

1-2 mondatos rövidtartalom helyett egy egyszerű kérés: az oldalt csak teljes terjedelmében publikáld! Hiszen nem lopsz táskát, nem lopsz autót, nem lopsz a boltból, akkor gondolatokat se lopj!( ha a felsoroltak közül bármelyik is szokásod, az sem jogosít fel arra hogy copyzz. de tényleg!)

Linkblog

Friss topikok

  • Little Jacob: Nem várom tőled h ne felejts el és azt sem h örökké szeress!!! Nem kérem vissza azt amit neked ado... (2011.02.21. 21:17) régi. angol. pf
  • Little Jacob: de ha valaki mögötted ál aki meg tart ha össze omlanál aki nem engedi h csődbe szálj aki szeret eg... (2011.02.10. 13:36) idk.

Címkék

Rovatok

HTML

kényszerállapot

2010.11.02. 10:18 idc.

 Úgy éreztem írnom kell. ÚJRA! nem tudom miről. kiöntenék mindent, festékeket az égre, lilára és kéke, sárgára  a füvet és pirosra a tengert. Átszíneznék mindent hogy elbujtathassam azt, ami nagyon is látszik. Hosszú ideje már nem olyan semmi, mint régen. Talán fel sem tűnne senkinek ha ibolyaszín madarak repülnének messze délnek, s bíbor kutyák ugatnának minden házsarockról. Mindennek csak egy új nevet kéne adni.  A szívnek a kalapácsot, a könnynek a kisautót. Mi lenne akkor? Fejre állítanánk mindent! Sikolynak hívnánk a csendet, hisz  magában üvölt a hangtalan üresség, s könnyezve nevetnénk, hisz csak mi tudjuk, milyen fájdalmat rejtünk el vele. Évek múlva talán megszoknánk, talán kicsit minden nap meghalnánk belül. Talán ez nem is feltételes mód. Talán valóság.. de csendben kell lenni és tűrni. "Aki sikít, az gyenge." Mondja ezt az akinek sosem volt gondja..vagy csak maga előtt is tagadja..  Kiáltsd hangosan! ELÉG! Elég volt álarc mögött élni. Unom már ezt a pocsék színdarabot, és tudom, hogy te is. Ugyan az a történet, csak mindig más a szereposztás. És sosincs vége. Örök körforgása egy olyan világnak, ahol a hercegnő egy prosti, az apja alkoholista, a herceg meg közömbös és önző. Ez maradt. Cédák, pia és közöny. És akkor éld túl! Kapaszkodj foggal az utolsó cérnaszálba.. Az élet összességében szar meg kavics. Álbarátok, kamubarátnők, számító szeretők. De a család, ami volt, lesz, vagy sose.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theprettyreckless.blog.hu/api/trackback/id/tr312415445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása