nincs címe. nem szorul rá.

1-2 mondatos rövidtartalom helyett egy egyszerű kérés: az oldalt csak teljes terjedelmében publikáld! Hiszen nem lopsz táskát, nem lopsz autót, nem lopsz a boltból, akkor gondolatokat se lopj!( ha a felsoroltak közül bármelyik is szokásod, az sem jogosít fel arra hogy copyzz. de tényleg!)

Linkblog

Friss topikok

  • Little Jacob: Nem várom tőled h ne felejts el és azt sem h örökké szeress!!! Nem kérem vissza azt amit neked ado... (2011.02.21. 21:17) régi. angol. pf
  • Little Jacob: de ha valaki mögötted ál aki meg tart ha össze omlanál aki nem engedi h csődbe szálj aki szeret eg... (2011.02.10. 13:36) idk.

Címkék

Rovatok

HTML

M.

2010.10.25. 21:34 idc.

Egyik szememből a másikba csorogva játszadozik a könny ahogy forgolódom. Nem alszom ma sem. Az egész olyan, mint egy rossz álom, amiből nem lehet felébredni. Amiben vak a királyfi és naiv a lány.Lélegzetem elakad, szívverésem lelassul, szinte megáll.Megszűnik a külvilág.
-Miért félsz hogy elveszíted?-kérdi egy hang.
Jól tudom mit feleljek, de mégsem tudok megszólalni.
-Szeretem.-suttogom hosszú csend után.
A hang gúnyosan kacag.
-Szereted?
Hallgatok.Csak nézek magam elé.Vállaim leomlanak,a mellkasomban nyomás, a törkömban gombóc.
-Ő viszont szeret?
-Nem tudom.-csengenek a fájó szavak dallamosabban és kárörvendőbben mint valaha..-NEM- mondom újra.Kiabálnék, de alig jön ki hang a torkomon.Szinte néma vagyok. Futnék most a végtelenségig, innen el, bárhová, de nem visznek a lábaim.Mereven nehezednek a fehér matracra.
-Akkor mi értelme?-szól a következő kérdés, immár lágyan, megértően.
-Semmi.Igazán semmi...- a szó végét elharapom, és újra sírni kezdek.Ekkor már kirajzolódni látszik a hang tulajdonosának körvonala.A sötétben odaül mellém, átölel, és hagyja hogy zokogjak.Nem nevet, már nem szól rám,csak csendesen várja, hogy végre elaludjak.

***
Másnap reggel fájó fejjel ébredek, a párnám nedves és fekete.Nem tudom, álmodtam-e az éjjel.
Nemtudom ki volt az, ki megvígasztalt.Nem tudom mi lesz, mi volt.Semmit sem tudok biztosan.Csak egyet. El kell felejtenem.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theprettyreckless.blog.hu/api/trackback/id/tr522398874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása