nincs címe. nem szorul rá.

1-2 mondatos rövidtartalom helyett egy egyszerű kérés: az oldalt csak teljes terjedelmében publikáld! Hiszen nem lopsz táskát, nem lopsz autót, nem lopsz a boltból, akkor gondolatokat se lopj!( ha a felsoroltak közül bármelyik is szokásod, az sem jogosít fel arra hogy copyzz. de tényleg!)

Linkblog

Friss topikok

  • Little Jacob: Nem várom tőled h ne felejts el és azt sem h örökké szeress!!! Nem kérem vissza azt amit neked ado... (2011.02.21. 21:17) régi. angol. pf
  • Little Jacob: de ha valaki mögötted ál aki meg tart ha össze omlanál aki nem engedi h csődbe szálj aki szeret eg... (2011.02.10. 13:36) idk.

Címkék

Rovatok

HTML

Játssz!

2011.10.02. 20:23 idc.

 A festék 1-2 helyen lepattogott, a lakk már régen nem fénylik, az a kis csillogás,amit fehér festékkel varázsolt a baba szemébe a készítő, már régen lefolyt. Most meleg, boldog csillogás helyett  inkább egy alig észrevehető könnycsepp hatását kelti.. A madzag itt-ott elszakadt, hát összecsomózták, semmi gond, idővel, ahogy rángatják kéjük-kedvük szerint, egyre  szorosabbra feszül a csomó. Egyre biztosabb.

Biztos, hogy nem akarok itt maradni. Így nem. Kell valaki aki újra elővesz, leporol, kijavítgatja a hibákat. Nem akarok megkopva ülni egy szertárban és várni, hogy mikor kap elő valami unatkozó kisgyerek, és dob vissza a sarokba pár perc  múlva, amikor kijátszotta magát, aztán meglátja a szebb, újabb, épebb játékot.. Hogy még több sérülés legyen rajtam? 

Vissza, ki, fel, össze, ide, le,  balra, be,  oda, jobbra, aztán sehova. Tessék?

Legalább nem porosodom be teljesen. Ennyire jók ezek az alkalmi játékok, de azt hiszem, mostantól inkább meghúzom magam, s miközben várok, egy pislákoló spotlámpa fényénél némán, mosolyogva játszom ezt az egyszemélyes szív-darabot. Végül is, el is téphetném a madzagokat, vagy elvághatnám. Nem nehéz. Csukló, boka, nyak. Bő a választék, bármelyikkel is kezdeném, nem jutnék a végére. Mindegy is, hisz mi lenne akkor azokkal a gyerekekkel? Talán egy picit tényleg megtetszem neki, akár csak egy pillanatra is,  talán valahol megfogja őket a kopott lakk, vagy a megfolyt szem-festék.

Inkább csak várok. Majd jön valaki.. Valakinek jönnie kell, nem igaz? Muszáj, olyan nincs, hogy ne jönne erre senki.. Ugye? Kérlek.. mond hogy erre jön.. Úgy szeretném.. úgy igazán. Egy megkopott, elhasznált,  összetört kis porcelán szív minden darabjával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://theprettyreckless.blog.hu/api/trackback/id/tr473272754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása