nincs címe. nem szorul rá.

1-2 mondatos rövidtartalom helyett egy egyszerű kérés: az oldalt csak teljes terjedelmében publikáld! Hiszen nem lopsz táskát, nem lopsz autót, nem lopsz a boltból, akkor gondolatokat se lopj!( ha a felsoroltak közül bármelyik is szokásod, az sem jogosít fel arra hogy copyzz. de tényleg!)

Linkblog

Friss topikok

  • Little Jacob: Nem várom tőled h ne felejts el és azt sem h örökké szeress!!! Nem kérem vissza azt amit neked ado... (2011.02.21. 21:17) régi. angol. pf
  • Little Jacob: de ha valaki mögötted ál aki meg tart ha össze omlanál aki nem engedi h csődbe szálj aki szeret eg... (2011.02.10. 13:36) idk.

Címkék

Rovatok

HTML

idk.

2011.02.07. 19:41 idc.

 Ahhoz hogy valaki összeomoljon, nincs szükség egy hatalmas törésre az életében, elég, ha valami lassan és alattomosan mérgezi meg minden percét, egy csepp keserűség minden nap, hatalmas folyókat áraszt..

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://theprettyreckless.blog.hu/api/trackback/id/tr972645119

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Németh Bálint - ÉGIMESZELŐK 2011.02.09. 14:51:53

René Magritte | A hamis tükörMindent összehordanak. Az asztalt a szoba közepérehúzzák, körétolják a szúette székeket. Képeinket sorraleakasztják a nikotinsárga falról, helyükön – először ésutoljára – megláthatjuk, milyen az igazi fehér.Az a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Little Jacob 2011.02.10. 13:36:37

de ha valaki mögötted ál
aki meg tart ha össze omlanál
aki nem engedi h csődbe szálj
aki szeret egy nap minden óráján.

abban az emberben bízhatsz mert ha már mindenüt leégett puszta, hamár nincs fény az alagútban akkor ő lámpát gyújt neked. és kivezet a sötétből.
süti beállítások módosítása